March 30, 2016

Setelah 6 Tahun Berkhidmat

Assalamualaikum readers

Uwaaa..! Mampu nangis dlm hati je lepas jam tangan kesayangan ni terjatuh semalam :'(


Nampak tak kecacatan kat situ ? Angka 2 kat 12 n angka 4 dah tercabut , uwaaa..!

Tapi syukur jugaqlah sebab tak pecah ke ape . Jalan pon still elok je lagi , hehe ~

Jam ni aku beli masa kerja kat Unisem Ipoh dulu , 1st gaji . Masa tu harganya dalam RM150 je

Sayang Ooo . Dah 6 tahun pakai , baru 3 kali je tukar bateri . Yg lain tak pernah ada masalah ape pon :)

N i'm very loyal person tau . Sebab ape ? Sebab itulah satu² nya jam yg aku ada , haha..!

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Semut Senyum said...

Waaahhh... sayang kan....
dah sampai masa dia nak tercabut no tu.. kira 6 tahun setia dengan dia, mmg bagus laa.. kalau laa jam tu ada perasaan, mcm mana ekk..

Blog Akak Kembang said...

lamanya...hehehehe...kena beli yg baru gamaknya

shalimar yusof said...

lama gk tuuu...simpn ler,..wlu dh ade yg bru nnti..hihihi...sentimental value gayenyee

adianiez AIDA said...

aida skang masih setia dgn jam pertama, beli 2006.
da 10 tahun. jam pertama beli mahal, rm200+.
along the way ada la beli jam lagi. but tetap yg satu tu sesuai di hati :)
kita setia...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy