March 3, 2016

Chocolate Hazelnut Terbaik :)

Assalamualaikum readers

Kat belakang office aku ni baru bukak satu cafe , Kafe Pak Nin's


Makanya marilah kita pergi support business org Islam :)


Ni antara menu yg ada . Masa dorang buat promosi pembukaan haritu , all beverage RM3 je tau . Tapi malangnya aku tak sempat nak pergi pulak time tu , dasar...!

1st masuk situ saje borak² dgn owner cafe tu , a mother n her son . Her son *bukan yg dlm gambar tu* aku macam pernah nampak . Risik punya risik , rupa²nya kawan sekolah adek aku , haha...!

Tanya dia menu apa yg paling laku , ade fews yg dia sebut n salah satunya chocolate hazelnut . Ok , mari kita try ...


Pergh...! Memang terangkat habis . Serious punya sedap . Even sambil tulis post ni pon still teringat² kesedapan tu tau sampai rasa nak pergi beli lagi sekarang jugaq , haha...!

Location : 4.198881,100.671585
Operation Hours : 10:00 am - 11:00 pm (Everyday)

Post ni tidak berbayar ye #SajeBagitau :b

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

paridah said...

MESTI SEDAP SGT SEHINGGA TERASA N TERINGAT HIDANGAN YG DISAJIKAN DI SINI...

shalimar yusof said...

i like hazelnut

Radhia Razali said...

Satu lagi tempat nak dapat chocolate hazelnut sedap di The Hideout. Memang xpuas minum walaupun habis satu cup..

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Peberet kita Hazelnut =)

Husna Rahman said...

luv hazelnut..mesti sodap ni..murah ler klu RM3

baby comel said...

kt mana ni sis? choc hazelnut tu ermm.. mcmbest je

baby comel said...

kat mana ni sis? choc hazelnut tu mcm best je

Mazni Munawar said...

hazelnut sedap tu. minum time tengah2 musim panas macamni mmng heaven. semoga perniagaan kedai ni semakin maju :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy