March 25, 2016

5 Things I Hate Most

Assalamualaikum readers


Tengok blogger lain buat , haruslah daku pon taknak ketinggalan kannn :p

Lets start ...

1. Bila jumpa makhluk yg suke menempah carutan ni

Eeeuwww..! Carta no.1 ok..! Serious punya BENCI ni namanya , haha..! Ok dah, mari scroll lelaju , meremang dibuatnya :'(

2. Bila bos takde pendirian / suka cakap putar alam
Ye..! Selalu sangat terjadi , pffttt ~

3. Bila tengok angka kat weighing machine semakin bertambah
Bole refer entry Misi Menurunkan Berat Badan Bermula {LINK}

4. Packing
Tak kisah la packing utk semalam je ke , setahun ke , semua pon BENCI :(

5. Bila dah semangat nak shopping , tup² blom gaji pulak , haha..!
Ok bye..!

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

• Ain Cho'in • said...

No 1 and No 2 tu. Memang BENCI sangat. Huhuhu !

Junn Ha Raa said...

yg no 4 tu sama dengan saya . . betul betul tak suka taw . hehe .

Sura Mohd said...

kalau anak2 akak no 1 tu..memang benci sangat.menjerit-jerit cam histeria kot..haha..kalau akak yg no 2 tu ..slalu kena..bertabahlah..huhu

Ahmad Hasif said...

No.5 tu betul.. Time ada sale last2 tgk aiyaa tiada pulak duitnye.. Haha..

Jalan2 sini.. Jemput baca article baru..
Salam Perkenalan..

Cara Mudah Hasilkan Ukiran Kayu Hello Kitty yang Comel

Hanis Nizam said...

kelakar la entry akak ni,hehe

Yatie Owner said...

paling last epic ever. bila time ada duit tak tahu nak beli apa :D

Jemput join :)
http://mrsyatie.blogspot.sg/2016/03/giveaway-cash-rm600-mac2016-by-emas.html?m=1

akubiomed said...

Part paling tidak suka apa bila barang yang berkenan setelah dibelek tag harga, mahal. Tak jadi beli dan telan air liur sahaja. :)

Dunia Zumal said...

Teringat belum buat lagi entri ni

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy