March 28, 2016

Hadiah Portable Sewing Machine Drpd Mertua

Assalamualaikum readers

Weekend lepas macam biasa , balik rumah mertua kat Taiping

Taiping pon panas lit² sekarang . Takde dah istilah 'bandar hujan' . Kalau hujan pon , alahai sikit nau² , tetapppp jugaq panas , phewww ~

Mertua kita kan , dia sweet tahap potong kaki sangat tau . Sebab ape ? Sebab dia hadiahkan kita ni ...


WALAUPON hakikatnya dia tau yg menantu dia ni memang 'zero' bab menjahit , haha...!

Takpe , InsyaAllah nanti iols belajar ye mama . Ambik kursus dgn mama je lah , untung² bole jahit baju kurung , cadar n langsir sendiri macam mama , hehe..!

Buat masa ni mari menjahit yg koyak² je dulu :b


Thanks & Best Regards ,

12 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bestnya kak.. untung dpt mertua pemurah..hee ni pun dh brape rtus tuu..

bljr mnjhtla pasni ya..hihih

Yana Yani said...

mak mentiua saya pula, tiap bulan buatkan baju saya n anak2
mungkin sebab dia tukang jahit kot...hehe
tapi saya pun hampeh bab jahit
takat jahit baju koyak sikit tu, insya allah
kalau suh buat baju...demam wei!

tu dapat mesin jahit tu, dia bagi hint suh belajar menjahit tu =)

mrs kayrul said...

Bestnya...kena rajin belajar pasnie...nanti boleh bergabung tenaga ngan mertua jahit baju....

shalimar yusof said...

bestnyee,,,lepas ni bleh dh pelan2 bljr jahit

yoorin melacolea said...

aaa..best nyaaa..yoorin pon xpandai menjahit.. suka pon tidakkk..tapi kalau dapat..alahai..berbunga nya hati ini

Zizie Zack said...

ok.. sweet sgt MIL akak.. bljr tau.. MIL dh kasi tu... hihi

Dunia Zumal said...

Boleh buat baju raya ler nanti...

• Ain Cho'in • said...

Best nyaaaa. Kan-kan? Untung-untung boleh buat side income jugak tu. Hihihi !

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

wah wah.. untung. mmg sweet tau MIL awk ni. Portable sewing machine ni sng nk guna.. aina pun ada satu. nak jahit skit skit yg koyak tu tak pyh la crik tukang jahit, jimat skit. Pasni blh la awk belajar jahit baju pulak =)

Julia Johari said...

Tak puas baca, hahahhaha nanti cite rlah lagi cm ne rasa guna mesin ni...berapa anggaran harga...nak belek2 gak beli wpun xd kemahiran menjahit guna auto mesin ni hehehe...tahniah!

Blog Akak Kembang said...

mesin jahit idaman ni...hehehe

adianiez AIDA said...

untung nyer !
aida tak reti jahit.
tu yg takde mesin jahit :) ha ha ha...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy