July 22, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Assalamualaikum readers

"Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pengunjung blog yg beragama Islam . Mintak diampunkan segala salah silap dalam penulisan blog ni andai ada yg tersentap , tersalah info , termengumpat n so on"

Raya keenam baru nak wish , hikhik ... !

Raya tahun ni aku beraya rumah mertua aku dulu kat Taiping



Baju raya aku n Rania tu yg aku cerita dekat entry lepas (LINK. Husband n Nazeef pakai yg ready made je sebab yg tempah tu ntah pape , pffttt ... !

Arini aku dah start keje balik . Malas kemain + rindu anak² , uwaaa ~~ crying

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Farhain Azmi said...

wah..sedondon gitu.blogwalking sini. selamat hari raya sis :)

Syazana Khairol said...

Selamat hari raya!

zuhdi sanusi said...

selamat hari raya =)

Eka Tikah said...

Selamat Hari Raya kak ^^

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy