July 31, 2015

Raya Gift For Us =)

Assalamualaikum readers

Beberapa hari sebelum raya haritu ...

Alhamdulillah ... ! Alhamdulillah ... ! Finally in our hand love struck

Our Own Paradise ...
No. **, Persiaran Puncak Iskandar 2B/2
32610 Seri Iskandar
Perak

2 years tunggu . Now bila dah jadi kenyataan , senyum sampai krem urat mulut , haha ... !

Part yang tak best , kitorg maybe takkan stay kat sana . Rumah tu masa beli pon memang plan nak buat asset je sebenarnya

Tapi masa kunci dah ada kat tangan , terus nafsu membuak² nak stay kat sana . Setelah ditolak tambah , memang tak bole lagi nak stay sana unless kalau aku dapat kerja kat area sana pulak . Doa²kan lah ye , hehe ... !

Susah ooo nak ulang-alik everyday anak-beranak even sejam je . Banyak dugaan n cabarannya . Mental , fizikal semua kene tiptop . Kalau either me or husband je yg ulang-alik should be ok rasenyer .

Rugi ? Sayang ? Ye ! Semua tu memang dilema sangat . Tapi InsyaAllah , inilah keputusan yg terbaik utk our family praying

Rumah tu maybe akan buat homestay nanti . So lepas ni sesape nak sewa homestay area Seri Iskandar bole contact iols ye , hikhik ... !

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

Chekgu Azrine said...

Bestnya dh ada rumah sendiri...

Aeen said...

tahniah dah ada rumah sendiri...mcm ain pun skang ni umah baru kat klang husband yg dok..ain yg ulang alik sana every weekend..gombak-klang..nak ulang alik hari2 uih..memang penat lah...

Eka Tikah said...

sekian lama menunggu akhirnya.... hehe. tahniah kak

Nyamuk Terbang said...

lawanya rumah kak.....

Nurul Shahira said...

Tahniah dah ada rumah sendiri. Untuk pelaburan masa depan, inshaAllah =)

Anonymous said...

Alhamdulillah... tahniah... rezeki raya... cantik... home sweet home :-)

Jari Manis said...

seronok kan dh ada rumah sendiri...baru rasa puas hati nk deko2

hainom OKje said...

Seronoknya dpt rumah baru....berapa awak beli ni PV?

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy