July 31, 2015

Segmen Raya Bersama Mamamyja

Assalamualaikum readers

Jom join segmen MAMAMYJA
Segmen yg bertujuan utk mengeratkan hubungan dan memeriahkan lagi RAYA 2015

Tarikh Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 


Baju raya kitorg patutnyer sedondon 4 beranak , warna grey yg aku n Rania pakai tu . Kain pasang ni kitorg beli masa buat hantaran time bertunang dulu (2011)


Cadangnya nak buat baju nikah , tapi cancel pulak . So 5 tahun tersimpan gitu je lah kain ni . Tahun ni baru "terplan" nak tempah kain tu , kahkah ... !

Tapi disebabkan baju husband n Nazeef yg jadinya ntah pape , makanyer kaum adam tu beli yg ready made saje . Matching jugaq kan ? kan ?  Hehe ... !

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Radhia Razali said...

Waaa..lamanya tersimpan tapi still nampak baru. Kalau saya buat macamtu, dah lama kena makan kat lipas..hehe..
Btw, jemput follow blog saya yea, sis.

PeRdU cINta said...

Ok..cantik...terkadang berbezaan itu yang menyatukan..

Mama Myja said...

lama betul simpan kain tu. apapun, cantik gambar raya sis..
good luck and selamat hari raya !!!

Eka Tikah said...

wah, comel je. hehe. anak lelaki sedondon dgn ayah, anak perempuan sedondon dgn mak

Ayu Rashid said...

selamat hari raya adik manes...maaf zahir batin atas segalaaaa salah dan silap... tapi insyaAllah takder hahaaa

comeinya bidadari syurgamu... like mother like dotter.

Nur Arifa said...

Comelnye ....tema sy n fmly pun grey jgk taun ni hehe

Jemput singgah blog kt ye

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy