July 1, 2015

Minyak Naik Lagi 1 Julai 2015!

Assalamualaikum readers


Pagi ni dapat berita minyak naik lagi . Semedang naik je pon kejenyer , pffttt ~

Naik pon time nak raya ni . Dengan GST lagi . Persiapan raya lagi yg ala kadar tu lagi . Nak hulur duit raya lagi . Uwaaa ! Yang senang makin senang n yang susah makin susah !

Raya ni nak pergi beraya rumah sedara mara kene naik folding bike je lah jawabnyer kot


Syukurlah Malaysia masih aman =')

Thanks & Best Regards ,

10 Criticism:

Myra Azraff said...

patutla pagi tadi isi minyak cam bese tak penuh2 pon. rupanya .... T_T

Shalimar Yusof said...

oyeaaahhh..!!!

Hazyyy said...

sabar jelah kak. doa harga minyak turun

LuvHaryani said...

Mohon barang jangan naik lagi. SAdis!!! huhu

Hazrina Nasir said...

Kesian la siapa yang kerja banyak kena travel memang terasa huhu

Arpiiz said...

laa, minyak naik harga lagi ke. ni yang nak kena naik minyak ni.hahaha

Unknown said...

rakyat malaysia kayaaaaa....uhuk!!!

Miza Idgihat said...

Hm sedihnya. Tak tahu la apa nasib kita kan T__T

sweetsour93 said...

terasa sangat bila minyak dah naik ni. Errr. ><

Unknown said...

Hujan je turun Malaysia ni

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy