March 3, 2015

Demam Mencecah 40.4 Darjah Celcius

Assalamualaikum readers  

Sape pernah demam sampai mencecah 40°C ? Aku baru first time merasa demam sampai tahap macam tu sekali . Semuanya gara² gigi bongsu , uwaaa ~


Benci tau ! Tak pasal² iols terfeeling muda sebab tak sangka dalam umur macam ni pon ada lagi gigi bongsu nak muncul rupenyer , hahaha ! Nak buat ape gigi bebanyak ni oiiii , pffttt ~

Actually this is my 2nd gigi bongsu . Yg first dulu aku dah buang through minor surgery as advised by dentist . Yg ni macam dah naik cantik dah , just gusi sakit gile n ngilu keseluruhan mulut , uwaaaa ~

Memang kurus aku dibuatnyer sebab  before gigi bongsu ni naik , aku dah demam seminggu siap dengan pakej ulcer and tonsil . I've lost almost 3KG dah ni sebab tak bole nak makan nasi . Asyik makan oat or biskut kering rendam dalam milo je . Pastu aku fully breastfeed pulak . Memang menggelupor lapo jugaqlah sebenarnyer , hahaha ~

Doakan aku cepat sembuh ye ;-)

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

adk dayah said...

semoga cepat sihat :)

nadiah hanum said...

Done follow# salam kenal...:) alahaiii dapat rasakan ngilu keseluruhan mulut tu...mmg azab kan bila ada masalah gigi

Rara Zack said...

Semoga cepat sihat.

Sop said...

blom pernah demam cam tu
moga cepat sembuh

AllAboutLife said...

Aduhhh..bahaya demam sampai 40 celcius tu.....jangan biar selalu jd camtu..

www.cikguzack.com

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy