February 25, 2015

Terjawab Sudah

Assalamualaikum readers  

Berkenaan post aku yg lepas pasal status NUFFNANG aku daripada Glitterati dah bertukar ke Non-Glitterati (bole refer entry SINI) , nuffnang's staff dah reply ...


Owhhh gituwww ! Aku syak maybe sebab aku dah jarang update n jarang blogwalking semenjak kitorg anak beranak dok pass baton demam ni , huhu !

Thanks NUFFNANG team sebab response =)

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Normi Nieza said...

nuffnang suka2 hati jer nak tukar status kita..huhu

Ann Ishak said...

4-5 hari tak update pun bole bertukar status ek...ohaiiii

CikMai said...

lepas baca post akak semalam,baru perasan, sy pun jadi non gliterati dh T_T

Munirah Abd said...

ok will check mineee pas ni.. :(

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy