February 10, 2015

Chest Freezer Utk ANAK-ANAK

Assalamualaikum readers

Kalau korang perasan , aku dah CAPSLOCK perkataan ANAK-ANAK ye ! Jadi jangan salahkan aku utk memiliki chest freezer ni , kahkah~


Beli size kecik je sebab stok EBM aku bukanlah d tahap yg melimpah ruah pon sebenarnyer . Tapi disebabkan aku memang 100% guna botol utk isi stok EBM n 100% jugaq daku hantar stok EBM beku kat nursery , makanyer dah jadi KEPERLUAN pulak chest freezer ni =)

Actually muat je kalau nak sumbat² kat fridge sediada , just stok ayam ikan memang takde dahlah kat fridge tu . Maka utk mengelakkan terjadinya 1001 alasan utk tak bole nak masak on the spot , marilah kita beli chest freezer ni satu , hikhik ~

Disebabkan anak aku #setahunsorang , makanyer stok makanan puree yg tak berapa nak puree sangat tu pon aku tompang kat chest freezer ni jugaq . Jimat gile² dah ruang kat fridge aku sekarang . Hai nugget , fries n hotdog ! Welcome back , kahkah ~

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Normi Nieza said...

terbaik,..:)

Cik Jelita said...

terbaik!insya-Allah next baby kena dapatkan jugak chest freezer ni.

sayidah napisah said...

wahhh comel gituuw :)

Eny Abdullah said...

Datang follow sini :) http://enyyusnizar.blogspot.com/

ezyra daniel said...

arwah mak saya dulu pon beli peti ais macam ni..tapi besar sikit..senang nak simpan stok untuk berniaga hehe

Hafizul said...

Ehh letak susu badan ni elok kan..berapa hinggit harganya?

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy