March 11, 2015

BB Cream Kesayangan

Assalamualaikum readers  

Pernah dengar pasal BB Cream Seqy Beauty 
Kalau tak pernah memang tersangatlah kecian namenyer , hikhik ~

Founder of this BB Cream Seqy Beauty ni seorg blogger tiptop jugaq -> SEPET


Nampak tu betape banyak benefit bb cream ni ? Semua tu fakta ye bukan auta ! Aku berani cakap macam ni sebab aku memang pengguna setia bb cream ni almost 3 months dah . N officially , bb cream ni dah jadi bb cream kesayangan 

Sebab ape kesayangan ? Sebabnya ...

♥ Teksturnya tersangatlah nipis so memang ringan je muka bile pakai
♥ Senang nak blend dgn kulit 
♥ Langsung tak berminyak even sehari suntuk pakai
♥ Tak bercapuk lepas sapu compact powder
♥ Bintik hitam n jerawat dah segan nak keluar
♥ Senang nak cuci
♥ Sebotol tahan almost 3 bulan *terus dpt greenlight dari suami time nak repeat order, haha*

Ni hasil aku pakai #bbcreamsqb . Picture ni memang tak edit tau , cuma lighting je terover sikit , terus terfeeling quputeh , hahaha !

PERINGATAN :
Post ni bukan sponsored post ye ! Daku beli sendiri #bbcreamsqb ni drpd @goldilocksinc . Agen sah sqb area ipoh . Setiap kali beli pon dia kasi free gift cecomel tau , sukeeee sangat ! Hikhik ~

Review ikhlas sebab benda bagus + keluaran bumiputera + halal + ade kelulusan KKM . Sekian ~

Thanks & Best Regards ,

10 Criticism:

Munirah Abd said...

thank you sgtttttttt sudi beli ngan @goldilocksinc

nnti try awesome cleanser lak k :D

Rosmawati Wahi said...

Sy agen sah sqb shah alam..utk sape2 yg nk order bb cream ni meh la wassap kite 0139239880..cod kawasan shah alam, subang jaya dan klang..pos pun blh..utk org kelantan blh dptkan di @lovyhouse butik di jalan pengkalan chepa kota bharu bhampiran @kopitiamkita. .cod pun boleh..

Chekgu Azrine said...

lawanya dia..hehehe
teringin nk cuba lama dah..
tapi asyik tak cukup bajet je nk beli..sibuk beli benda lain..hahahaa

CikJa said...

Assalammuialaikum uols.. sempena besday cikja yang ke 17 tahun cewah.. #layankanaje.. cikja nak bagi #freegift untuk 3 org pembeli combo terawal.. berupa beg makeup yang cun melecun ni.. huhu... eh sapa ckp special untuk org melaka je? Ni pos seluruh malaysia pun boleh.. kira siapa yang bertuahlah gitu.. so cepat2 whatapps cikja k..0194125826 #BBCreamSQB + #cleansersqb = RM 100 #freepostage... sampai bila? Selagi stok masih ada uols.. so cepat2.. 😚😚😚😚😚 #agensahmelaka

su liza said...

Tryla sis..ramai cikgu2 yg pakai..xberminyakk..berminat wassap sy ye 011 2770 3255

su liza said...

Agen seqybeauty 01127703255
cod : seremban,senawang,KPJ Nilai,Pej. Tanah Jelebu, sek.keb. perumahan tampoi 2,JB.
Boleh jugak terus walk in @kiddoresu_shop seremban2 (depan mydin) tester disediakan..😊 + freegift dgn setiap pembelian..

eyza said...

Eyza agen KL ... bole COD sekitar Masjid Negara, Bdr Tun Razak, Bandar Sri Permaisuri, Tesco Ampang, JJ Maluri dan Pandan Indah. Whatsapp / telegram : 0133151382

Eny Abdullah said...

susah nk cari BB cream yg sesuai kan... kalau dh sesuai tu kena terus beli hehehe

Fhatin Amelia said...

Good luck awak :)
Hai awak :) jemput join esok last harap sudi
mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

eliz land said...

Watsap 0173945948 utk COD Putrajaya Cyberjaya Port Dickson Pos Seluruh Malaysia Freepos Freegift utk pembelian lebih dari 1 brg dan walkin ke Butik: #thepopulous seksyen 8, Bangi
#Popdonna Bangi, seksyen 9, Bangi
#sarradhyya Alam Avenue 2, seksyen 16, S.Alam

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy