March 18, 2015

Kegilaan Masa Kini - Instant Shawl

Assalamualaikum readers  

Situasi :
Iron shawl  Belit² kat kepala  Tak puas hati  Bukak balik  Belit² cara lain pulak  
Masih tak puas hati  Suami menjeling sebab dah lewat  #MySetahunSorangKids meragam 
Giveup  Terus sarung tudung express

Hahaha ! Itulah aku sebelum kenal Instant Shawl Lepas dah kenal memang aku babaikan saje semua shawl belit² aku . Yg bestnyer , en.suami pon siap sokong 200% aku pakai Instant Shawl ni sebab CEPAT katenyer , haha !

Buat mase ni , Instant Shawl  yg betul² tak mengecewakan adalah ...


Hambek kau ! Sekali 4 gambar aku . Ni namenyer tuan blog gila selpiaq , hahaha ~ *sila maafkan*

4. MMOC

Semua pon best + selesa sangat . 

Masih dalam proses menambah koleksi Instant Shawl . Sape ade jual meh inform aku cepat sebab aku nak masukkan dalam checklist gaji bulan ni siap² , hahaha ~

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Mrs Velentine said...

wah MV tak minat instant ni ...MV guna AJ...n shawl biasa..hihi banyak lagi tau dear instant ni diana amir punya pun cantik

Rosmiza Ali said...

Nayma dari Scarfsweethoney dah ada? Cubalah.. Kawan2 ramai yang pakat duk beli instant shawl tu.. Memang lawa tgk diorang pakai.. Mieza je yg belum try.. Hehe..
RosmizaAli.Com™

Normi Nieza said...

meh la singgah blog cik nor..cik nor jual instant shawl ala neelofa..murah2 jer..:)

Cikna said...

shawl instant ni dh jadi fenomena kot, Cikna pun ade selai... bese guna bawal je agak nk melawa baru pakai instant shawl,huhuuu....;-)

Falsya said...

mmg senang kalau instant shawl nie kan..sarung je dh cantik..somi pun senyum je xyah tunggu berjam..hehehe..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy