January 15, 2015

I'm Back!

Assalamualaikum readers  

Holla~ Ingat ke kat aku lagi ? =P

Last update 10/11/14 . Pastu terus buat² lupa yg aku ada blog , haha ! 

Actually arini aku dah start keje balik after 2 months maternity leave . So bila dah kat opis ni barulah teringat nak update blog , haha ! #konghajopunyapekerja

Owhh btw , aku dah selamat melahirkan my 2nd baby on 15th November 2014 , 2:30am . Baby girl with 2.93kg secara normal . Alhamdulillah ! Sepasang dah anak aku =)


Banyak entry nak up sebenarnyer . Pasal pengalaman bersalin , pengalaman berpantang sendiri , pengalaman urus anak setahun sorang . Ehhh ! Banyaklah entry nak up sebenarnyer . Cumanya , ntah bile , hahaha ! Okbai ~

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Normi Nieza said...

alolo..comelnya baby dia..:)

tahniah..:)

Rina Ellisa said...

Tahniah! :)

Selamat kembali berkerja..

Cepat2 share pengalaman bersalin.. Heee

leyzzazainiey said...

baby awak comel :)

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulilah..tahniahh ^_^

Kyla Pearlisha said...

Alhamdulillah. Tahniah. Comelnye baby ;)

Cik Puan Eka said...

tahniah akak. comelnyaa baby gerammm. Tak sabar nak peluk baby sendiri ni hehehe. Edd next month. Nanti update pngalaman bersalin ye

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy