January 21, 2015

Autumnz Bliss Single Electric Breastpump

Assalamualaikum readers  

Mase mengandungkan #IzzImanRania aritu , aku memang dah niat nak beli breastpump baru sebab breastpump sediada yg aku guna time #NazeefMuslim dulu macam dah nak rosak . Diulangi , MACAM DAH NAK ROSAK ye ! Masih belom rosak sebenarnyer , hahaha ~

Aku guna breastpump jenama FIFFY je sebelum ni


So far memang takde masalah dalam setahun lebih jugaq guna . Just button on off je dah rosak . Kirenyer kalau pasang je plug terus dia on , nak off pon terus tutup plug je lah jawabnyer , haha !

Tup² aritu kat MANJAKU ade buat offer AUTUMNZ BLISS SINGLE ELECTRIC BREASTPUMP 


Harga asal RM359 . Offer jadi RM199.90 . Malangnyer , arini flyes keluar , esoknyer aku pegi tanya , dia cakap DAH HABIS , pffttt ! Macam tipuuu sangat tau !

Terus aku cari kat LAZADA . RM180 je inc pos . Siap FREE manual pump conversion kit n power bank cable lagi . Arini order , 2 hari lepas tu Alhamdulillah sampai =)

So far memang best sangat pakai breastpump ni . Jauh beza dengan pakai breastpump fiffy dulu . Langsung tak sakit plus susu meriah sebab dia ade 2 stage pumping (stimulation & pumping) , 5 suction level n paling penting , TAK BISING !

Sangat recommended plus murah pulak tu , ringan pon ringan , senang nak usung p mai p mai opis ! Owhh oklah , dah cukup time nak p pump ni , daaa ~~

#NotaKaki : doakan aku berjaya fully bf my baby ye ! TQ =)

Thanks & Best Regards ,

3 Criticism:

Cik Puan Rann said...

Sy pun tgh cari bpump ... review nie macam bagus je untuk sy beli brand nie...

merahitujambu said...

sy guna rumble tuff dear

Kyla Pearlisha said...

rtu masa dlm pantang ada jugak cr tapi xdpt/ hmmm next bby nk kne pakai yg ni lah.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy