October 17, 2013

6 Bulan Sudah My Little Boy

Assalamualaikum readers!

12-Oct aritu my baby, Nazeef Muslim, dah genap 6 bulan ... 6 bulan dah? Kemain cepat mase berlalu sekarang ni kan ... 6 bulan lagi InsyaAllah dah setahun dah dia *sobs*


Ya Allah, sesungguhnya aku bersyukur diatas kurniaanMu ini ... Tak ternilai rasenyer

Seronok tengok perkembangan dia membesar depan mata ... Dah semakin melasak dah pon ... Berat pon boleh tahan ... Lahir 2.95 kg je, now 6 bulan dah 7 kg ... Phewww~ Berpeluh jugaqlah kalau nak dukung dia lelame, hikhik!

Owh! Setakat ni aku belom kasi solid food lagi kat dia ... But InsyaAllah, arini rasenyer aku nak start kasi ... Dah buatkan pon kanji kosong utk dia ... Cemanelah agaqnya awak nak makan petang nanti ye sayang? *excited*

Will update later ... C ya!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

Cik Mun said...

cepat je membesar ye..

~AmyLiana86~ said...

my little boy baru 4 bulan..bestnyer da boleh makan..mesti xsaba nk suap kan..hehe

tebumanis said...

Tahniah
semoga menjadi anak yg beriman

Chekgu Azrine said...

sekejap je kan derang membesar..
anak akk dah nak setahun dah isnin nih...

Mizz ErMa said...

dah 6 bulan dah? cepatnya masa nih berlalu kan..hihi

sheila arshad said...

dah boleh sangat makan bubur nasi blend yien...tp sulamkan ngan airlah setiap 2-3 sudu bubur bagi sesudu air. ko goreng ikan bilis tanpa minyak pastu tumbuk hancur tabur atas bubur lagi laju menjilat2 bibir nanti dia makan...

Mawardi Yunus said...

wah comeinya ... :)

chicken_floss said...

comelnyeeeeee!uwa....:) congrats dear.

Nory Zoulkefle said...

dah besar dh dia...
tak sabar nak tggu anak sendiri..
hrp2 dipermudahkan..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy