January 27, 2012

Jamuan CNY Di Sitiawan


confirm ramai yg dah tau pasal event ni kan? mane tak nyer, celcom/maxis/digi pon siap kemain text customer dorang invitation pasal event ni kan? hihihi~

memandangkan aku ni dok sitiawan ... padang astaka tu pulak mmg jalan kaki pon dah sampai kalau dari rumah aku ... port jogging jugaq tu

makanyer, i wonder ...
  • nape nak buat kat sitiawan pulak? nape tak buat kat ipoh je?
  • kat mane org nak parking? hari biasa pon parking dah sesak kat kawasan tu
  • 50,000 peope are expected to attend? confirm jem teruk esok, uwaaa~~

org² kat sini dah melalak dah dorang dok test sound gile² kat padang tu ... siap ade yg nak beli "NO PARKING" letak kat depan rumah dorang esok, hahaha!

n for me ... walaupon jalan kaki pon dah sampai padang tu ... but i would rather watch it on tv than go there, sekian!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Critism:

Cikpuan rara said...

hehehehe tak sanggup nk bersesak rebut makanan kan.

yusuflaili(Goku) said...

salam;
untungnya awak dekat dgn rumah..aku ni jauh nun diseberang lautan cina selatan....

zOeY zAu YaH said...

kalau saya pun jd cik pink..x mo pi..berebut2 n sesak.baik dok umah tgk tv haha...

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

mak ai byk ke menunya..haha

zOeY zAu YaH said...

dah brlsgsung,so cik pink pi ke tak? jeng3x..haha..

Cik Nurul said...

uihhhh mesti meriah kan akak? masuk tb tu....... hihihi




 

Copyright © '✿ pink velvet ✿'. Designed by Whitey Mommy