November 16, 2015

Izz Iman Rania Turns 1

Assalamualaikum readers

15 November 2015 - Izz Iman Rania Turns 1

Sobs ... ! Sobs ... ! Time flies really fast . Macam tak percaya sesangat baby girl mama ni dah setahun dah dia . Rase macam fresh je lagi moments beranak dia dulu [LINK]

Beli kek secret recipe 3 slice , boh lilin sebatang , pastu sambut kat KFC depan rumah je , haha ... ! Jadilah ye dikkk :-)





Nampak tak pokok kelapa terbantut tu ? Haha ... ! Maknya dah teringin sangat nak buat camtu , tapi rambutnya kemain segan nak naik , makanya jadilah toncet gituwww =P

Happy Birthday sayang ... ! Semoga membesar dengan sihat n jadi anak yg solehah tau ! Mama mampu hadiahkan doa n kasih sayang ikat mati je *sobs*

Thanks & Best Regards ,

17 Criticism:

ibu aqif said...

hepi besday rania.. omey je pokok atas pale tu..

wanipc said...

hepi besday rania. Semoga jadi anak solehah. :)

DYatie ABakar said...

Happy birthday dik. Moga jadi anak solehah yang membahagiakan mak ayah dunia akhirat. Aamiin.

Radhia Razali said...

Birthday 15 Nov ke..nak sama dengan birthday auntie..Birthday Auntie 13 Nov.
Anyway, jemput follow blog saya di http://penselduabee.blogspot.my/

TunSha Ayunie said...

Akak... lumur minyak zam2 insyaAllah lebat rambut adik.... Happy birthday cayang Rania.....

LZ - The Blog Owner said...

Alolo comel Izz Iman Rania..
Selamat hari lahir walau terlambat wish.. Be a good girl, jadi anak solehah yer, aminn... :-)

alia azman said...

comel nyee..lapar plk tgok kfc tuhh..hahaha

Sabrina SA said...

comelnyaaa anak akak!! happy birthday izz iman rania :D sedapnya nama hehe ^^

Ana Fatihah said...

Happy belated birthday rania. sukanya tengok rambut dia tu. Hihi, comell! :)

Eintan Nurfuzie said...

ala comelnya kek dia

Abam Kie said...

selamat hari lahir Rania!!!

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Happy birthday sayang..semoga jadi anak yang baik..

PeRdU cINta said...

Happy bornday Rania comel :) hug awak erat erat..

Nabihah Rose said...

comelya,untung dia dapat makan kfc dan kek :-)

suri said...

salam dari cahayacinta..wah dah besar si adiknya hee..comel pose dia tuh amboi..selamat hari lahir dear

terima kasih sebab sudi ke belog saya

suri said...

jadi anak yang soleha tau!

Emi Jung said...

Happy birthday baby ^^

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy