November 3, 2015

Jangan Tertipu Dengan BB Cream Seqy Beauty !!!

Assalamualaikum readers

Pernah dengar pasal BB Cream by Seqy Beauty ?


Haaa , ni lah rupa BB Cream yg menipu orang tu , pffttt !

Kenapa aku cakap BB Cream ni menipu ? Meh tengok sini ...


Matik la terpaksa share gambar before , haha ! Tapi dedua picture ni pon no edit , no filter ye !

Nampak tak penipuan lepas pakai BB Cream tu ? Terus nampak flawless kan kulit aku ? Siap ada effect pink² gituwww kulit ! Terus fefeeling habis jelita dah ni , haha ! Okbai ~

Nampak macam tebal kan aku pakai BB Cream ni ? Actually tak ye ! Sebabnya ...
  • memula pakai maybe akan nampak tebal , tapi slowly color tu akan blend dgn our skin n terus nampak gojez ;-)
  • texturenya tersangatlah light sebab BB Cream ni waterbased ye !
Before ni aku dok rajin pakai foundation . Dah la texture kemain tebal . Berat je rasa muka ni . Pastu time nak solat memang bole bikin amukan sebab nak kene tenyeh kemain time nak cuci . Siap kekadang tu sampai kotor telekung tau , pffttt !

Tapi lepas jumpa je #BBCreamSQB ni , memang takde dah istilah nak curang dengan produk ni , InsyaAllah ~

Dah la tak berminyak , long lasting pulak tu . Sesuai sangat untuk kulit berminyak macam aku ni . Buktinya ...


Ni aku snap pukul 5pm kat opis sementara tunggu husband datang amek . 10 jam pakai pon masih fefeeling jelita gituwww , haha ! Solat ? Iols dapat CUTI KEBENARAN ni , hikhik !

Yang paling best pakai BB Cream ni , dah tak perlu dah nak pakai compact powder . Just picit sikit je kat botol tu , then tempek² kat seluruh muka n tadaaaa ...

"wahai cermin sakti , siapakah yg paling cantik hari ni" 
*ehhh , nampak muka sendirilah* Haha ! Okbai lelaju ~

Info lanjut pasal produk / testimoni sila layari :

Untuk sebarang pembelian bole direct :
Website : http://seqybeauty.shoppy.my
Whatsapp : +6011-2107 6726

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Aimi Muhamad said...

pengguna setia seqybeauty datang jenguk sini...mmg best sgt bbcream ni, xde sisa2 melekat kat tudung dah

Chekgu Azrine said...

lama dah teringin nak beli bb cream sepet nih..
takde lagi rezeki..nak order pun xd masa

mrs kayrul said...

Wah terus meletop2 gojes...cantik la

Diana Rashid said...

macam magik ..kan.??sebab a pipi kita jadi pink2 gitew.//saya pun suka sangt..dah la murah je..memang terus pakai BB cream seqy beauty la lepas ni..

Eka Tikah said...

wahh, dapat tutup bekas jerawat yg susahnye nak hilang. hehe kene cuba jugak ni

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy