November 25, 2015

Application SHAREit - Share Sepantas Kilat

Assalamualaikum readers


SHAREit - Aku baru tau pasal application ni . Macam bluetooth , tapi memang super laju

♥ SHAREit allows you to send content including files, photos, video and documents, at lightning fast speed.
♥ Send files in seconds, from 1mb to 100gb.
♥ SHAREit works on all Windows, Android, and Apple devices (Also, did we mention it's free?)
Kalau tak silap , application ni Lenovo yg cipta . Tak pakai data pon . Wi-Fi je

Kalau pengguna Android senang sebab apps ni akan auto create personal hotspot utk si penghantar

Tapi kalau IOS / Windows , sender n receiver nak kene same Wi-Fi network ye


Cara guna pon senang

1. Download application SHAREit [LINK]
2. Buka application ni serentak (pengirim n penerima)
3. Pengirim tekan send -> select content -> select receiver
4. Penerima tekan receive n tunggu je signal drpd pengirim
5. Done !


By the way , macam aku mention tadi , function apps ni sama macam bluetooth

So , kalau sorang dok benua sini n sorang lagi dok benua sana memang MAAF je la ye ! Sekian ~

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

Pretty vrach said...

bestnye..boleh try nii..salu leceh gile nak transfer gambar dr handphone ke window.

http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/how-to-read-mac-makeup-code.html

luqman zakaria said...

menarik..macam macam kan sekarang ini. tq for sharing akak.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy