September 10, 2015

Specs Or Contact Lenses ?

Assalamualaikum readers

Bulan ni memang dugaan . Dugaan sebab stock contact lenses 6+1 (6 bulan + 1 bulan free) dah habis , specs pulak patah , pffttt !

Siap letak tape gituwww , haha !

Nak buat dedua sekali memang taklah . Mahal nau ! Contact lenses je dah RM250 . Pasal contact lenses ni aku ade cerita kat entry lepas [Refer SINI]

Pikir punya pikir , finally decide buat specs je lah sebab specs bole pakai 24 jam . Contact lenses not more than 12 hours je

Specs nerd pilihan husband =b

Cermin je dah RM280 . Naseb baik bingkai FREE sebab regular customer , phewww ~

Makanya bermulalah episod "cikgu" , "tudung tak jadi" n so on :')



Bonus hujung tahun ni WAJIB ade contact lenses dalam checklist , hikhik ... !

Thanks & Best Regards ,

16 Criticism:

Siti Rohaida Yusof said...

skrg ni saya prefer pakai spec dari contact lens la..da malas nak tonyoh kat biji mata...tak sempat dengan anak bagai.hehehe

Farah Dafri said...

pakai spec pun dah ok kot. low maintenance. kalau contact asyik kne tkr je, beli solution lg hehe. sy sendiri pun bertaha je pakai spec sbb rasa contact mcm leceh

Puan Wawa said...

Org pakai contact lens ni mara cantik..")

Kalau tak de dua2 mahunya tk nikmat hidup kan..

lia ummiirfan said...

cun sangatt!

JOM FOLO saya

PeRdU cINta said...

nampak lebih matang..matang tau bukan tua..

Faranina said...

saya prefer spek la coz kornea mata pernah koyak coz pkai contact lens..hehe

sheila arshad said...

akak pakai spec je sbb xleh pakai lense. mata jadi merah pastu nanti akak xleh nak tgk pc. so jadi cikgu jelah foreber.

onlajer said...

tak suka pakai contact lens , pasal malas nak jaga hehehe

Zizie Zack said...

saya silau.. so, spec jela... hee.

Roziah Muhammad Nor @ Cie said...

pakai spec kalau nak pakai shawl selalu nampak buruk. hihi. sebab tuh pakai tudung sarung je.

Mia Liana said...

mia lebih prefer pakai spec....

Eka Tikah said...

kite prefer specs. takut pakai contact lens. org ckp bahaya. hee

Aimi Syafiqah said...

Kalau nak keluar memang prefer contact lens. Bukan sebab nak cantik ke apa, tapi sebab taknak lah tudung tak jadi kalau pakai spek. Hahaha ^^

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Jari Manis said...

bg sis JM better pakai contact lens..mata nampak lebih cantik :-)

A. Aqma said...

Hi singgah and follow blog akk.. btw sama la kita tengah dilemma spec atau contact lens :P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy