September 18, 2015

Layan Streamyx Dengan TABLET PERCUMA

Assalamualaikum readers

Rumah aku memang takde ASTRO , takde STREAMYX

Actually sebelum ni ade je astro , tapi dah potong sebab rase macam membazir pulak . Bukan tengok sangat pon . Dah tu asyik dok ulang tayang cerita sama je , pffttt ... !

Streamyx memang takde sebab rase macam mahal nau pakejnya . Tapi lepas TM keluarkan pakej promosi "Layan Streamyx Dengan TABLET PERCUMA" , haruslah laju² aku pergi register , haha ... !



Ni tengah excited menunggu call bile dorang nak datang pasang =)

Bole refer TMpoint terdekat ye utk pakej promosi ni sebab aku pon tak sure promosi ni sampai bila , hikhik ... !

Ehhh , tapi ade syarat tau pakej ni , gaji kene bawah RM4000 kalau tak silap . Pon ade certain² tempat je tau (^_^)

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Puan Wawa said...

Murahnye

zai zamree said...

mcm best

fisya said...

Sokong sngat astro tu membazir..Mcm best jer layan streamyx dgn tab free ni...

Cik Kumbang said...

cik kumbang pun dah pasang juga
kalau xde pakej ni jgn harap la nak pasang streamyx btl x kwang3~

skrg tgh tggu tablet
katanya dalam2-3 minggu lagi baru dapat

Nabihah Arrose said...

Tab free :-)

ejulz said...

waaaa.. terbaek.. ok ker line setakat ni? unlimited data?

Jemput singgah k..

Entry terkini

1. "Aperture Squad Artwork"




Khairul Hilmi Sidek said...

sampai bile promo ni

Radio Senyap - Senyap bukan bererti diam

zuhdi sanusi said...

wahh., rugi la aku., klu da ada pakej biasa bleh tukar pkej ni ke tak eik.,

En. Kronik said...

canggeh!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy