July 1, 2014

Menyambut Ramadhan Di Opis Baru

Assalamualaikum readers  

Alhamdulillah ~ Dah masuk hari ketiga dah pon kita berpuasa kan ? Sebelum ni kemain cuak aku dok pikir cemanelah aku nak puasa dengan keadaan memboyot camni . 

Mane taknyer , sebelum ni kalau aku tak makan on time , mulelah muntah² n pening . But syukur sangat , masih diberi kekuatan untuk menjalani ibadah puasa . Hope berterusanlah sampai akhir Ramadhan , amin ~

Owh by the way , Ramadhan kali ni aku dapat opis baru , yahoo ~ Bos aku pindahkan kitorg daripada tingkat bawah ke tingkat atas . Sokaaa sangat sebab opis ni lebih privacy n paling penting tersangatlah luas =)


Tempat aku

Pintu ni tak siap lagi , tunggu org central lock datang buat

2 org je pon staff opis , hehe ~

Ni tak abeh kemas lagi , pffttt ~

Banyak lagi tak siap sebenarnya . Nak kemas rak file , perabut bilik bos tak sampai lagi , surau tak siap lagi , pintu central lock tak buat lagi n so on lah . Tapi , asalkan tempat kitorg dah siap dulu kira dah Alhamdulillah sangat dah ni , hikhik ~

Oklah , nak sambung buat kerja . Semangat ni semangat ! Hahaha ~

Thanks & Best Regards , 

4 Criticism:

Mila Ahmad said...

lebih semangat bila tempat baru, opis cantik dan kemas.

Chekgu Azrine said...

Bestnya!!
Selmat berpuasa sis

Chekgu Azrine said...

Bestnya!!
Selmat berpuasa sis

Sya Mimie said...

Sy pn first time berpuasa dlm keadaan prgnt.. :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy