July 14, 2014

Persiapan Raya 2014

Assalamualaikum readers  

Dah buat persiapan raya ?
Lagi 2 minggu je lagi ni wehhh !

Semalam baru settled bab mendobi sarung kusyen n cadar . 
Langsir pon dah tukar set baru uols . Itupon mertua kasi . Kalau nak harap aku beli sendiri memang koserlah ! =b

Bab kueh raya memang sahihlah aku takkan buat / beli sebab kitorg bukannya beraya kat rumah sendiri pon . So nanti tapau je lah kueh raya drpd umah mak n mertua aku , haha ~

Shopping raya memang satu hape tak buat lagi . Cadangnya tunggu duit bonus hubby , oppsss ~ 
Monopod raya + shutter je yg dah ready, hikhik ~

Yang pasti tahun ni tak bole nak melaram lelebih sebab baju raya aku bertemakan baju mengandung je lah jawabnyer , huhu ~

Thanks & Best Regards ,

10 Criticism:

Pn Sheila said...

akak pun ala kadar jer raya.... salam ramadhan

Chekgu Azrine said...

Wahhh..excited nak raya dah ni kan

tirana aduka said...

salam ramadhan dari tirana aduka

tirana aduka said...

maaf kedatangan tanpa diundang.ronda2 ptg di bulan ramadhan

wa said...

Amboi bestnyaa...dapat langsir dari mak mertua....akak tak tukar apa pun..:-)

ika zulkefli said...

jelesnya tngok org blik kg..:)

persiapan rya xbuat apa pun lg.hihi tnggu mlm rya kot..:)

Sya Mimie said...

Sy thun ni pun x buat pape.. Bju raya pun bju ngandung / jubah je.. Hehe

izwan said...

tak buat lagi persiapan raya..huhu

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..semoga persaipan dah mula complete..aida pon tahun ni pakai jubah je..senang ..tak payah nak tempah-tempah bagai..dah 18weeks baju kurung pon dah tak muat..huhuhu

Azhafizah Md Nor said...

banyak jugak dah siap tu..melaram dengan baju mengandung comel ape kan :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy