June 23, 2014

Peluang Beriklan Di Blog Pink Velvet

Assalamualaikum readers  


Since ramai peniaga yg dah start tanya macam mana nak promosikan produk dorang kat blog aku ni , so arini dengan rasminya aku dah tetapkan pakej untuk korang² yg berminat nak beriklan kat blog aku ni ye =)


 PAKEJ A : FULL ENTRY (FREE + 1 DAYS STICKY MODE)
Korang kene bagi produk yg korang nak promosikan tu (FREE) n aku sendiri akan review produk korang tu dengan seikhlas hati , InsyaAllah ~


 PAKEJ B : FULL ENTRY (BERBAYAR)
Tak perlu kasi produk , just kasi segala point² produk untuk dipromosikan berserta dengan gambar


 PAKEJ C : HUJUNG ENTRY + INSTAGRAM + FB (BERBAYAR)
Tak perlu kasi produk , just kasi shoutout berserta dengan sekeping gambar


 PAKEJ D : SEWA TAPAK IKLAN
Sila sediakan banner iklan . Size tapak iklan adalah sebesar sidebar belah kanan ni iaitu 275 x 275 . Tempoh min untuk menyewa adalah sebulan . 


Jangan risau pasal bayaran yg aku kenakan sebab aku memang cas murah² je ye sebab aku sedar blog aku ni bukanlah sehebat blog² lain yg jumlah Pageviews n Unique Visitor kemain setiap hari tu . But still , if korang rasa bayaran yg aku kenakan tu tak relevan , choice in ur hand , silalah ke blog² yg lebih hebat ye ! No hard feelings =)


Contoh² review yg dah pernah aku buat bole refer kat label #PaidReview ye ;-)


Untuk yg berminat , korang boleh terus contact aku kat ms.yien@gmail.com or whatsapp 016-4405150

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy