June 11, 2013

60 Hari Sudah Berlalu :'(

Assalamualaikum readers~~

Yup ... Dengan rasminyer arini aku dah tercongok balik kat opiz ni memandangkan tempoh bercuti 60 hari aku dah abeh *sobs sobs*

Paling sedey bile nak tinggalkan si kecik tu pagi tadi kat taska ... Mencurah² air mata rasenyer, huhu!


Now dah nak pukul 5pm ... Yahooo! Tak sabar nak jumpe budak yg dah pandai senyum² n keluar suara nak ajak kite nyembang ni :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

QueeN TerataI said...

wah.. baby boy yer.. tahniah... kejap je kan.. tup2 dah bersalin.. dah 2 bulan pun... heheh x jauhla jarak usia baby kita.. sebulan lebih jer..

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..cepat kan masa berlalu..dah besar pun baby..dah 2 bln..lepas ni mesti lebih adventure sebab baby lebih cerdik..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

laaaa akk dah bersalin ke??? serius tak tahu... wahhh tahniah kak... baby akk memang sgt2 comel!

NinaAz said...

Lama xsinggah sini. Dah ada baby dahhhh. Hihihi. Tahniahhh

Qashmere said...

memang sedih nak tinggalkan anak..kena kuatkan hati

edlidza said...

kejup jeee masa berlalu kan.... anyway happy that u are back!! comel sangat baby you...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy