May 13, 2013

Diari Nazeef Muslim #1

Assalamualaikum ... Hai kengkawan mama saye ... Arini, bersempena dengan hari ibu, 12 Mei 2013 ... Saye dah genap sebulan tengok dunia ni, hoyeah~~


Bile dah genap sebulan ni ... Mama saye selalu cakap yg saye ni dah "banyak akai" ... Ape maksudnya ntah ... Yg saye tau, sekarang ni saye ...

  • paling anti kalau mama saye bedung saye ... nak bedung tu bole, tapi janganlah bedung tangan saye ... rimas tahu? nak mengeliat pon susah, haish~~
  • paling suke kalau sesi bogel membogel lepas mandi ... time ni kalau mama saye bedak n urutkan lame mane pon takpe ... tapi time dia nak pakaikan baju tu, haruslah saye bersilat taknak, oppss!
  • kompius mane satu siang n mane satu malam ... mama n ayah saye selalu potpet² sebab saye asyik tido siang, tapi malam saye berjaga ... sorry mama n ayah! nazeef kompiuslah :P
  • sukeee sangat dengar suara ayah ... nak² pulak kalau ayah yg dukung n dodoikan .. bestnyer! bestnyer!
  • rajin sangat mengeliat n meneran time tido, oppss! hikhik~~

Mama saye cakap, cepat je dah saye dah sebulan ... Selasa ni saye dah ade appointment cucuk utk sebulan ... Saye cool je, tapi mama saye yg gelabah ayam ... Katenyer risau kalau saye nangis, dia pon tumpang sekaki ... Ishk! Emo betul mama saye tu kannn =P

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,sgt kiut catatan ini..

Cik Puan Rara said...

heee sweet kan bila ada anak.

mama ila said...

alololo..senyummmm =)

Mooniqueen said...

budak2 skrg ni mmg tak suke bebedung la.. anak MQ yg 1st dulu pun same, tak sampai 2 minit, kaki, tangan dah keluar... tidur gaya macam org besar je... ;)

ezyra daniel said...

comel nye baby..kecik lagi nie baru sebulan..tkt kalau nak pegang..
tp jelez la..nak bby jugak!haha gatal!
happy mothers day^^

Shawn Razaleigh said...

anak hang ke ni? jeles aku. pinjam sehari

~AmyLiana86~ said...

da bersalin da..congrates,..xsaba nk tunggu baby ni kuo..hehe..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy