June 24, 2013

Majlis Berendoi

Assalamualaikum...

Sabtu lepas my mother in law buat kenduri naik buai a.k.a berendoi sempena dapat 2 cucu sekaligus tis year, hehe~ ... Sorang boboi, my baby n sorang lagi gegirl, my sis in law punye baby ... Our baby ni beza 2 minggu je :)

Ikutkan hati, kitorg laki bini memang taknak buat majlis berendoi bagai ni ... Tapi dah mertua aku memang teringin sangat nak buat majlis ni sejak kitorg preggy lagi ... Makanyer layankan sajelah ... Itupon kitorg dah siap pesan, takmo cukur jambul bagai, just berendoi je, haha!

org nyibuk kat dapo ... anak² dara ni nyibuk kat "sebenarnya saya isteri dia"

budak yg membuli mamanyer habis-habisan tat day ... meragam je kejenyer

buaian pon pakai tokpahnyer punye :P

brother in law take over bahagian dapo

baby my sis in law, nur alisha qaireen

my sweetheart

kechintaan 

Memang penat sangat walaupon hakikatnyer tak buat keje ape pon ... Ehhh! Hahaha~

But seriously memang penat ... Penat sebab jaga budak meragam tu, pffftt!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

Amalina Hussain said...

memang penat walaupun tak buat keje..hahahahahaha...take care! ;)

アヌム said...

mmg penat bile baby meragam huhu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy