July 3, 2013

New Addiction

Assalamualaikum ...

Hye readers! InsyaAllah lagi 7 hari camtu je lagi kite dah nak sambut Ramadhan kan? Girls yg "skip" puasa tu dah abeh ke gantinyer? Hurmm~

Nowdays kan, macam malas sangat nak update blog ... Udah la malas update, malas jugaq nak blogwalking bagai *sobs sobs*

Semuanya berpunca drpd my new addiction ni ...


Yes! My super duper new addiction ... Candy Crush Saga, pffttt!

Kat opiz kalau takde keje, memang 100% dok hadap ni je ... Kat rumah time menyusukan nazeef pon menyempat saje aku nak hadap bende ni kat ipad pulak, haha!

Now aku baru level 70 je ... Itupon dah menyumpah kemain sebab sosahhh! Salute betul sape yg dah level beratus tu =)

Ehhh! Tapi salute tu untuk orang yg main secara skema ayam je tau ... Al-maklumlah, game ni kan bole d hack nyawa tu baik ko main dlm phone/ipad or pc, hikhik!

Tapi kalau ko main kat pc lebih syorgaaa sebab lepas ko hack, menatang lolipop bagai kat belah kiri tu n nyawa ko sentiasa maintain je jadi 99 ... Memang menari kegembiraanlah ko d sana sensorang sambil keluar tanduk, haha!

Macam mana nak hack? Heyyy! Google sendiri puhlizzz, haha!
Ok bye~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok tak terjebak lg dgn game ni..hihi

Che Rosliza Che Mat said...

wah!! terjebak susah sikit nak lari kikiki

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy