June 17, 2013

Drama Pagi Isnin

Assalamualaikum readers~~

Drama pagi isnin? Ye ... Nowdays aku dah ade drama pagi isnin ... Drama yg membuatkan air mata berjurai² keluar tanpa segan silu lagidah ='(

Drama yg aku maksudkan ni ialah time aku hantar baby aku pegi taska sebelum aku datang keje ... Memang sedey sangat ... Susah sangat nak gambarkan kesedihan ni dengan kata *sobs sobs*

Bertambah sedey sebab nowdays dia dah kenal aku ... Dah cam suara aku ... Dah pandai senyum² sampai keluar suara bile diagah ... Dah pandai pandang tepat mata kite time kite nyembang dengan dia ... Uwaaa~~ Sedeynyer

Tapi apekan daya ... Nak taknak, aku TERPAKSA jugaq hantar dia ... Ikutkan hati memang nak jadi full time housewife, full time mama je ... Tapi ... Tanggungjawab aku untuk ringankan beban my hubby dari segi kewangan family kami ni pon kene dititik beratkan jugaq kan? Huhu!

Semoga Allah sentiasa lindungi my baby ni, amin~


p/s : cepatlah pukul 5 ... rindu nak borak dengan kesayangan mama ni :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

nana kamarul said...

Awww... cutenye baby! Takpe takpe. Setengah hari dah berlalu. Jap je lagi pukul 5. Nanti boleh sembang balik. Heheee

Nurul Ilyani said...

sabo eh...mmg cmtu rasenye :)

Cik Eka said...

kesian dia..

takpe. Sabar ya. Kejap lagi dah nak pukul 5.

:)

::EIDA:: said...

ala sabar ehh.. kejap jeeee dah balik nnti. ;)

seeha said...

comeinya nazif..sebijik cam muka mama dia..nnti kim salam kat dia..

nadia arrumaisha said...

Darling, comel sangat baby u tau... btw, moment yang indah as a mommy.. Hopefully one day, saya dapat rase apa yang u rase... sedang menanti anugerah Allah, harta akhirat itu...

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

Azian Elias said...

salam kenal..

bagi anak pertama (kalau salah guess sorry..) mmg cam tu lah.. but at first je.. after some times.. dah ok..

Uncle Lee said...

Hi, you got a real cute baby there. I love the boxing gloves baby wearing.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy