June 12, 2013

1st Anniversary

01 June 2013 aritu is our 1st anniversary =)


Name je FIRST anniversary ... Tapi jangan ko berangan nak celebrate or surprise bagai drpd mamat tu on tat day sebab memang tak dapat la kannn ... Naseb ahkak tak sentap tau! Pfftt~

Tapi aku ok je sebenarnyer ... Mane taknyer, dah kenal 8 tahun dah pon ... Dia memang bukan jenis yg suke celebrate or surprise² bagai ni ... Jauh sekalilah nak romantik² kan? hikhik~

Actually aku pon tak kasi gift pape kat dia on our 1st anniversary ni ... Tapi aku ok lah lagi sebab atleast aku ade jugaq wish kat dia walaupon bukan depan² kannn, haha!


Yes ... I always love u more n more each day my hubby ... Tapi sayang baby nazeef lebih lagi ... Ok bai! Hahaha~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

10 Criticism:

Mila Ahmad said...

Anniversary kita samalah hihi....

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

oh! soo sweetnyaaa bila dah berkahwin ni.. bestnyaaa kak... semoga kekal hingga ke syurga!

PeRdU cINta said...

hadiah yg teristimewa cahayamata yang telah lahir sihat dan selamat..

Mooniqueen said...

kita serupa la yang... MQ kire dah cukup bagus kalau die ingat... no celebration pun..

wawa syaida said...

sweetnya baca wall FB tu...ingat tu dah cukup kan :)

Nour Adieb said...

so sweet :)

azizah :) said...

bestnya 1st anniversary dah ada baby.. tu dah cukup yunk..

cha said...

happy anniversary u :) ada baby tu kira hadiah la kan tu pun dah cukup bermakna :)

Ain Naina said...

selamat anniversary pink valvet

nadia arrumaisha said...

Tahun sama kita kawen...btw darl, happy anniversary and saya doakan moga kebahagiaan dan rahmat Allah sentiasa bersama kamu sekeluarga...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy