April 28, 2011

JuRuJuaL yG B'JaYa

kawasan opiz aku ni kan ... mang slalu lah sgt nampak muke2 jurujual yg dok promote brg downg

makanyer ...

 kejadian minggu lepas 

salesgirl : assalamualaikum kak ... arini sy ade buat offer produk slimming masssager dgn 4 pads ... harga asal RM150 tp dlm minggu ni jew, harganyer RM40 ... kalau akak b'minat, tayah bayar lagi, just isi borang ... kamis & jumaat minggu depan kami buat penghantaran, time tuh baru akak bayar

aku : erm~ takpe lah

salesgirl : sy kasi akak cube dulu ye?

aku : eh! tayah la ... takpe2

salesgirl : cube la kak ... ye? bole ye? sy kasi akak cube dulu *sambil wat muke simpati*

aku : hurmmm~ ye la *iyekan sajork lah demi muke simpati tuh*

makanyer salesgirl tuh pon tampal lah massager die tuh kat leher aku smbil dok xplain bagai ... mang sedap o0o massager tuh, seyez sedap! then ...

salesgirl : camne kak? sedap kan? jadi x amek? isi borang jew dulu kak ... tayah bayar pon ... tgk borang ni kak, ramai yg da order ... mang sape yg da tau, produk ni ok kak

niat d aty mcm na amek sbb mang sedap pon ... lagipon murah sajork ... tapi ... tup-tup bos aku masuk ... terus TERcakap kat salesgirl tuh ...

aku : erm! takpe lah

salesgirl tuh pon trus blah dgn muke menyumpah2 aku, ahaks~~

 kejadian arini 

salesgirl : assalamualaikum kak ... ingt sy lagi x?

aku : heyy u *smbil muke xcited* hahaha~

salesgirl : akak toi ke tanak ni? ramai yg da amek kat kaw ni ... jiran akak ni pon amek 2 trus ... arini sy buat penghantaran, kalau akak nak, sy ade lebih

ni lah rupe slimming massager yg da selamat jadi hak milik aku tuh, ahaks~
seyez mmg sedap jew massager ni \(",)/

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

**::CIKNUURUL::** said...

akhirnyaaaaaa,dpt jgk,..hehehe,.


salam snggah sni,..jmpot snggah blog plk ek,.tq

ღ p!nk veLvet ღ said...

oke2 ... thanks erk!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy