April 26, 2011

JuVaNa

sape tgk cite ni smlm?

bagi aku cite ni mcm best gaq ... pendedahan baru tentang pesalah2 juvana kat dlm sek pemulihan akhlak

cite ni ade 13 episod kalau ta silap ... smlm baru start... cite ni pasal hero yg name daim *tringat laks kat cokelat daim* yg d'tuduh bunuh mak n boipren mak die ... maka, masuklah die kat sek pemulihan akhlak

kat sane phm2 sajork la ... haruslah ta aman kan? atenyer penghuninyer sume jahat2 ... suke buli2 bagai ... warden pon sume mcm hampeh

arap2 cite ni bole la menakutkan remaja kat lua sane yg kelam kabut na tunjuk gangster tuh ... ye, korunk mang hebat kat lua ... pukul cikgu la ... pecah rumah la ... bunuh n bla bla bla ... but skali korunk da masuk sane, haaa~ rasekan la erk! ad owg yg lagi maha hebat dari korunk

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

rara pinkmafia said...

best kan cite ni.smlm tgk ok gak.tp keje memukul org je.jahat.

ღ p!nk veLvet ღ said...

i2 la...scary gaq cite ni :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy