April 18, 2011

HaMeK kO!!!

aritu aku ad gtau yg aku ta suke sape lam maharaja lawak kat entry ni kan? smlm time aku bukak facebook, t'tibe t'nampaq fanpage ...
pergh~ sgtlah t'baek oke!

siap ad fanpage yg kononnyer na singkirkan die ... i2pon da 3k yg like fanpage tuh ... walaupon aku rase yg fanpage tuh ta perlu sbenarnyer, but still ... i'm 1 of them 2 like it, ahaks~~

tade la aku na benci die ke hape but seyez aku tatau na gelak part mane time die perform ... da mcm SS jew aku tgk die ni *syok sndiri*

i'm sorry lah ye amir~~ 

korunk ley tgk komen2 utk c amir ni kat cni or bole jugaq na join like fanpage ni skali, ngeee~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy