April 29, 2011

BuKaN ReZKi KaMi

ewahhh~ tajok kemain tanak kalah :b

sepanjang 6 years aku dgn inchek ♥ , smlm adalah pestime kami gi pizza hut together2, ahaks~

oiii oiii ... makne dc2 bknnyer kami ta pnah mkn pizza oke! pnah ... tp bkn together2 lah

makanyer smlm gi la kami kat pizza hut stay1 ... kononnyer na mkn lah yg tgh offer ni ...
tapi ... mcm tajok entry aku tuh lah kan ... bkn rezki kami :(

sebab?
servis kat sane mcm sh*t oke! mmg lembap nak mamp**

jenuh dok tekan button call ... siap lawan2 tekan dgn meja lain ... idak gaq la deme dtg na amek order ... stakat kasi menu, pastu mcm halimunan sajork lah ko dc2 pgl downg!

udah la pakcik ko ni mmg suke menyinga kalau pewot lapo ... muke na seyez jew memanjang ... bencisss tau! ahaks~

aku? haruslah bole senyum2 lagi :)
motip? sbb ptg tuh aku da mkn, ngeee~~

pas da lame sgt tunggu ... inchek ♥ tros ajak aku blah n gi drive-tru mcd sajork ... kebuluran paras maximum lah tuh, ahaks~~

makanyer i2 lah pestime yg plg ta best 4 us *sobs sobs*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

so x dapat ler makan pizza ek? call je...HeHeHe....

yeah mc'd!...i laike...


Layari juga update terbaru

Ke Tutti Frutti Seri Bangi
Breakfast With Bihun Sup
Dah Lama Tak Dapat BE..
Mc'D Diserang Disebabkan Kaca?

ღ p!nk veLvet ღ said...

i2la ... slalunyer order on9 sajork, hehe~

**::CIKNUURUL::** said...

siannye,..xpe2,nnti ade rzki lebih,banje CN skali oke,.hehe,.

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ bole2 :)

arasewel said...

lorh; alaa..xpe.lain kali pergi lagi. :)
si dia perlu belajar lebih bersabar. hehe..

ღ p!nk veLvet ღ said...

haha~ kannn...len kali kene bwk mknn spare, ahaks~

sheila said...

kasihannnnnnnn....

mmg ada outlet yg camnilah. kene tgk gak ketegasan managernye .. kalo manager tu melayan sgt bebudak tu..tu yg naik lemak tu..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy