August 5, 2016

Aktiviti #MySetahunSorangKids Di Nursery

Assalamualaikum readers

Alhamdulillah , setakat ni memang puas hati sangat dengan nursery #MySetahunSorangKids ni

Aku start hantar situ daripada Nazeef umur 2 bulan (now dah 3y3m) sampailah sekarang Rania pon dah masuk 1y8m dah :)

So far memang tak ada masalah . Syukur sebab dipermudahkan segalanya utk aku n anak²

Both of them pon nampak enjoy pergi nursery sebab nowdays dorang dah banyak aktiviti . Lagi seronok sebab weols yg parents ni pon dapat tengok dorang buat ape kat whatsapp group nursery tu , hehe..!







Seronok tengok kecik² dah pandai buat kolaj lah , main watercolor lah n so on

Kalau nak harap mamanya ni buat kat rumah aktiviti² gini memang nan-hado je lah jawabnya , haha..!

Semoga membesar dgn sihat n sentiasa di bawah lindungan-NYA sayang² mama , Amin~

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

norhidana miswan said...

bgs betul taska tuh... seronok bdk2 dari kck dh ada mcm2 aktiviti

Cik Nad said...

Dilema paling besar utk mak2 berkerjaya ialah tempat penjagaan anak kannn..syukur la sgt sebab dipermudahkan bab yg satu ni..;)
Semoga anak2 terus membesar dgn cemerlang

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy