August 15, 2016

Current Obsession : Makeup :)

Assalamualaikum readers

Hi..! Iols kembali bersiaran =b

Actually lately ni macam agaq busy sikit . Busy dengan kerja . Busy dengan anak² . Busy dengan diet . Busy dengan belajar tutorial makeup kat youtube #Ehhh

Pasal diet tu lain kali pulak aku story sebab memang takde mood lagi . Tapi progress so far lepas MISI MENURUNKAN BERAT BADAN adalah aku dah berjaya turunkan 13kg , from 70kg to 57kg , more to go InsyaAllah n syukur Alhamdulillah ~


Sekarang tengah obsess tengok tutorial makeup kat youtube pulak , haha..! Ehhh , tapi iols makeup jenis lite² je ;)

Koleksi setakat ni ...


#MudahTerpengaruh sangat tau , sampai beranak pinak dah alat mekap aku . Kalau tak dulu lipstick pon ade 1 je , pakai sampai habis pastu baru beli lain , kahkah..!

Kalau rajin nanti aku review sesatu erk sebab semua pon best , itupon KALAU RAJIN la

#NYXLipCream code Antwerp
#AnastasiaBeveryHills code Potion
#ColourPopUltraMatteLip code 1st Base
#KylieMatteLipstick code Candy K
#FameMatteLip code violet
#SilkyGirlMatteFever code Desire [REVIEW]
#LongLashMascara by Sendayu Tinggi
#AnastasiaEyebrow code Dark Brown
#AvonUltraLuxuryEyeliner code Black [REVIEW]
#AifeiyaEyeliner
#OdboBlusher code 10
#MNFoundation4in1

Yg PRODUK SEQY BEAUTY tu memang kesayangan sangat . Pakai dah dekat setahun . Alhamdulillah serasi , kulit pon dah makin sihat ;)
[pm/whatsapp me for more details/order : 016-440 5150] *iklan dimana² , haha..!*


Owhh btw , makeup yg paling aku tak suka a.k.a tak reti adalah eyeshadow . Makanya nak letgo set eyeshadow iols ni


Memang tak pernah usik , tak pernah guna langsung . Elok dalam kotak lagi . Sape nak bole contact iols ye 016-440 5150 :)

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

::EIDA:: said...

ida tgh obses dengan lipstik!!! ahhahahhaa

norhidana miswan said...

waaaa tang berat dh turun 13kg tu mmg best...

akak nih mimpi nk diet tp selalh hangat2 taik kucin je...

cantik nya makeup mac tuh... syg nya tak pakai... puas makai kalau sebanyak itu

Ezy Loy said...

saye pon tgh obses dgn mekap ni..
sllu lyn kat youtube.. plng best tgk mekap yatie sendayu tinggi..
terpengaruh jgk beli brng mekap dr sendayu tinggi.. haha

gulew kapas said...

amboi. misi diet! obses mekap. Yang obses mekap tu macam sama je. Lately banyak tgok youtube sbb nak tengok cane cara mekap. hahaha tapi sampai skrg tak reti2 lagi. yang eyeshadow tu dalam berapa ye agak? Sis duduk area mana?

Shahida Dzulkafli said...

Lama dah x main makeup-makeup ini..

sal ya said...

Lipstik dgn powder la biasanya ada. Yg lain2 mmg x la kot x rajin nk apply kat muka. Hehe...

alia farhan Said said...

Cantiknya dia

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy