June 8, 2015

Toddler Carseat RM10 Je :)

Assalamualaikum readers

Last week aku tanya kat few FB group dalam manjung ni kot ada sesape nak jual toddler carseat 2nd hand


Yg jenis utk baby ni aku dah ada . Masalahnya both , Nazeef n Rania dok berebut nak duduk dalam tu jugaq . Dah tu maknyer ni pulak yg stress dalam kereta tau , pffttt ~

Dimurahkan rezeki , ade seorg ni PM cakap dia nak letgo toddler carseat dia sbb anak dia dah besar n dia pon dah tak pakai dah carseat tu

Paling penting dia cakap "suka u lah nak kasi berapa RM pon"

Terus lelaju kitorg laki-bini pegi jumpa dia nak tengok carseat tu , haha !


Carseat memang tip-top . Takde koyak . Takde comot . Dia cakap dia dah pakai more than 7 years . Phewww ! Salute betul *thumbs up*

Bila aku tanya dia "u nak letgo berapa ni" . Dia cakap ...
"RM10 dah la sebab niat i bukan nak jual pon , i memang dah tak pakai sebab anak dah besar"

Terkejut kitorg laki-bini tau , siap tanya banyak kali . Tapi haruslah senyum lebor dalam hati , kahkah !

Rezeki ko lah nak :) Alhamdulillah ~

Thanks & Best Regards ,

15 Criticism:

Princes Yuyue said...

REZEKI...ALHAMDULILLAH, BAIK ORANG TUH KAN :)

Chekgu Azrine said...

Semoga trs murah rezki org tu kn sis.
Alhamdulillah rezki anak2 sis..😊😊

mama ila said...

mak aihhhhh..rm10 jer..hehehehe..memang rezeki lah tu..barang pun Nampak cantik lagi even 7tahun dah pakai...

Normi Nieza said...

alhamdulillah..rezeki..:)

Wawa Yusoff said...

murah sangat ni.... memang rezeki sangat2...

adk dayah said...

rezeki sungguh tu,,hehe alhamdulillah =)

Gee Lion said...

alhamdulillah rezeki.
tahan lama betul dia jaga (^_^)

Cik Jelita said...

murah rezeki

sue sue said...

untung sekali dapat rm10 ja!dahla lawa lagi!murah rezeki awak...

sue sue said...

untung sekali dapat rm10 ja!dahla lawa lagi!murah rezeki awak...

Fiqah Feeona said...

Rezeki anak orang cakap..

zuhdi sanusi said...

lpas ni harap xberbut da la kan., huhu

safurara said...

Ya Allah.mmg rezeki ko weh! elok lg nampaknya.

Siti Badariah Baharin said...

betul2 rezeki ni..pandai orang tu jaga, tak ada koyak langsung ye.

p/s: comel blog ni.suka tengok.

Mama Kembar 3 said...

wahhh rezeki! dah laa cantik lg, murah plak tu. baiknya dia!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy