June 19, 2015

Berita Buruk Di Awal Pagi 2nd Ramadhan

Assalamualaikum readers

Time nak bangun sahur tadi , cek phone tengok ade whatsapp drpd opismate pukul 1 pagi semalam

"kak , esok ina cuti , taktau bila masuk keje balik ... husband ina accident"

Allahuakbar ! Terus aku whatsapp dia balik ...

"macam mana keadaan dia sekarang? teruk ke?"

"on the way bawak ke ipoh ni sebab still tak sedarkan diri"

Time dia reply tu dah pukul 7 pagi

Katanya accident masa husband dia balik kerja malam tadi . Accident dgn apa itu aku taktau sebab dia still tak reply whatsapp aku

Yg aku tau husband dia naik motor keeway rkv200


Allah ! Semoga takda apa² kecederaan yg serious , Amin~

Dorang ni baru kawen sebulan lebih je :'(


Semoga selamat semuanya , Amin ~

Thanks & Best Regards ,

12 Criticism:

noorshafila said...

Kesiannya. Semoga Allah permudahkan semuanya untuk sahabat.

Selamat menjalani ibadah puasa ye tua rumah.

Nazlee Ismail PCL said...

kesiannya..semoga suami dan kawan pinkV okay. redha dgn musibah yg dihadapi. Semoga dipermudahkan.

tq singah komen di nazleedotcom, salam ramadhan.

Fendi Rocka said...

harap2 cuma dugaan kecil

Chekgu Azrine said...

semoga semuanya selamat
dan dipermudahkan urusan

PHU ONE WANA said...

Allah ..ujian di awal puasa ....moga sahabat tu tabah hadapi ujian dan cepat2 diberi kesembuhan buat suaminya..aminnn...

selamat berpuasa :)

Shazana Mhd Sobri said...

Tu semua dugaan. Hrp kwn tu sabar ye.

Slmt berpuasa..

Blog walking.

Semut Senyum said...

Ya allah... moga husband kawan tu cepat sembuh.. baru kawen je.. dugaan utk dorang, lebih2 lagi di bulan Ramadhan ini. Moga kawan kakak tabah menjaga suami...

p/s : saya cari sape2 boleh design blog cantik2.. kalau ada cadangan, boleh tolong comment ek kat blog saya. Terima kasih. =D

SweetLikeWhat said...

kesiannyeee..semoga suami dia selamat dan cepat sihat..

chak said...

Tabah k untuk kawan u.. Insya Allah selamat..

Fendi Rocka said...

terbaca di facebook.

moga dia kuat

nayfatimah rasyid said...

semoga selamat semuanya

Eka Tikah said...

mudah-mudahan semuanya selamat

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy