June 10, 2015

7 Rahsia Penyusuan Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum readers


Ye ! Dialah satu²nya SAHABAT yg selalu ada dikala aku perlukan sokongan dan tunjuk ajar dalam bidang penyusuan susu ibu ni . Anything ! Anytime ! Always there for me =)

Aku bersyukur sangat sebab kalau aku tak jumpa dengan dia , MAYBE perjalanan aku nak fully breastfeed ni dah failed sebab ilmu yg aku ada terlalu cetek *sobs*

“Para ibu HENDAKLAH menyusukan anak-anaknya selama DUA TAHUN PENUH, iaitu bagi yang ingin MENYEMPURNAKAN penyusuan itu”
Surah Al-Baqarah, Ayat 233

Harini aku berbangga sebab SAHABAT aku ni dah berjaya keluarkan ebook yg bertajuk ...



"Bulan Ramadhan adalah bulan yang agak merisaukan para ibu yang menyusukan anak terutama sekali bagi insan yang baru menimang cahaya mata . Jadi, dengan adanya ebook ini, diharap sedikit sebanyak dapat membantu para ibu yang berhasrat untuk fully breastfeed dengan jaya tanpa perlu risau susu merudum sewaktu berpuasa"

Ebook ni dia berikan percuma je dengan niat semoga ianya bermanfaat utk ibu² yg berhasrat nak fully breastfeed their babies 

Eksklusif oleh:
Blog : www.eimatahir.com
FB: FATIMAH TAHIR
Insta: Fatimah.Tahir
#TravelogPenyusuan

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Fatimah Tahir said...

Speechless my dear. Allahu akhbar. Alhamdulillah. Thanks my dear. I'm really appreciate it.

Gee Lion said...

Kena bagi kakak saya tengok ni. Sy belum lagi.. Hiiii

Sanisah eeiyss said...

(^____^)

Haryani Mohd said...

Wah perkongsian ilmu yang sangat berguna :)

Jalal boy said...

Assalamualaikum WBT dan salam Sejahtera..
Perkongsian menarik tentang Bulan Ramadhan. Jemput ke blog saya untuk membaca mengenai Tingkatkan Ibadah di Bulan Ramadhan. <a href="http://adf.ly/bC0Rz>Jalalboy</a>

Khadeejah Hasmad said...

Masya-Allah, percuma lagi ebook. Pahala besar tu kongsi ilmu yang bermanfaat. Terima kasih ya.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy