January 30, 2010

!Nc!DenT y SCaRy ='(

huhu~
scary...scary !!!


incident y t'jadi kat opiz aku petang semalam mang sgt mencuakkan aku sampai skang oke ??? *sigh*


[mengimbas lik incident petang semalam]


time aku nak buka jew pintu opiz aku...aku nampaq ad sowng mamat ni dok jalan t'jengket² dari seberang jalan on d way ke opiz aku...


aku da mule cuak da (@_#)


....................................................................................................................


dye : assalamualaikum


aku : waalaikumsalam


dye : sihat ke cik ???


aku : .......
[t'senyap...but still try 2 give him smile :-)...mayb aku cuak kowt]


then he main masuk je opiz aku...aku x suh pon oke, huh~


pastu he come near me...very² near actually =(


aku amik 1 step ke belakang


....................................................................................................................


dye : sy ni owg² kurang upaya...sy nak mintak sumbangan cket dari cik


aku : maaf r...sy pon ngah xder duwet ni


dye : cket pon xpe r


[honestly...aku tgk mamat ni "still in a good condition"...tat mean...everythng y Allah bagi kat dye still ley d'gunakan ag...just dye ni jalan je t'jengket² cket]


soOo...aku pon tetap ngn pendirian aku...aku just geleng pale kat dye


b'dosakah aku x bagi derma kat dye ???
[ustaz aku penah ckp dulu...lau owg 2 still ley mencari rezki, kte xley bagi derma kat dye...sbb 2 r aku x bagi, huhu~


....................................................................................................................


pastu he take 1 step ag masuk opiz aku...dye tengok² keseluruhan opiz aku *sigh*


then...


dye : cik tinggal sowng kat cni ??? bos xder ???


[honestly...aku btul² ingat dye tanye ngn niat nak mintak derma kat bos aku laks...soOo...]


aku : bos xder...dye kua


....................................................................................................................
he start 2 stare at me weirdly dari atas sampai bawah
[gile oke, huhu~]


then...


dye : ley x sy nak tumpang rehat kat cni jap ???


aku : ehh, x ley...xley !!!


dye : jap je...sy letih


aku : xley...sy pon nak kua ni...ad keje


he din move his step sebaliknya dok usha pelik kat aku laks *sob sob*


aku amik 1 step kua cket dari opiz aku


[time ni aku pikir...if he take 1 more step inside ag...aku nak lari je kua g kedai uncle sebelah, mintak tolong, huhu~]


n finally !!!


he just walk away ngn pandangan y x pueh ati kat aku, huhu~
thanks alotz 2 Allah 4 saving me 2day...lau x mcm² ley t'jadi kat aku semalam, huhu~


0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy