January 28, 2010

HoB! BaRu ;-)

weee~ jgn tataw...aku da ad hobi baru skang oke ??? *wink*

nak taw pe hobi aku 2 ???

erm~ actually bukan 1...tapi 2 hobi sekaligus aku ad skang
[tamak gile x aku ??? :P]


hobi aku y 1st...MEMASAK
[peRGh~ confirm ramai owg y akan bace statement ni 77 kali sambil gosok² mata, haha~]


actually wat i mean is tis oke ???
[jgn salah paham :P]
.
.
.
.
.
tadaa !!!
haaa~ nampak 2 ??? macam² masakan aku ley masak skang v(^L^)v


...............................................................................................................


selain MASAK...aku skang suke bela ikan y chomel² *wink*


nak tgk ikan² aku ???
.
.
.
.
.
tadaa!!!
haaa~ chomel kan ??? ahaks~


...............................................................................................................


selain game² kat FB...aku ad men game² len gaq
[CS je aku x men oke sal mang aku x minat langsung...need for speed most wanted aku men gaq kdg², ahaks~]


i2 r aktvt seharian aku skang...FB n YM da x smeriah cam dlu...soOo...aku sgt buhsan oke !!!
 *sob sob*


p/s : lau btol r hobi aku masak n bela ikan...i'm very sure tat owg y plg hepy pluz b'bangga kat muka bumi ni is my mom, haha~
ni x...lam sbln ley d'kire bape kali je aku masak, i2 pon KALAU je r...n aku mang x penah jenguk lngsung akuarium kat umah aku ni, ahaks~
[cisSs~ camne nak kawen ni t ??? huhu~]



0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy