January 4, 2010

PaNGKoR 2010

last saturday company aku ad wat family day kat pangkor \ \ (^L^) / /

since aku sowng je gurl lam company ni, soOo...mulenyer mang berat ati gaq r nak g sane
[segan oke, huhu~]


tapi pas downg bagi aku chance bawak peneman s'sape, 2 owg...aku on je r kan sal aku ley bawak adik aku 2 owg y gurl 2 *wink*


soOo...bertolak r kami lam kui 12.3o am tat saturday ke pangkor
[ad r lam 25 owg]


...................................................................................................................


honestly, 4 me...tis holiday just oke² je r...not soOo interesting or fun =(


mayb sal mase suntuk sgt...agpon last minute punya planning jew, huhu~
[better luck next time...mayb ??? erm~]


...................................................................................................................


jom terjah gambo !!! *wink*
.
.
.
weee~ time ni baru b'tolak
[aku tataw sape mat saleh pale botak ni oke...jgn nak mintak num phone die kat aku laks, huh~]


ni r bilik beradu aku ngn adik² aku
[suria resort]


aktiviti d malam ari such as cabutan b'tuah + teka kacang + bla bla bla
[sempat gaq aku snap pic aie ngah malu² sipot, ahaks~]


cisSs~ camne minah ni ley menang laks ni ??? huhu~
[introducing...my sis num 3 =P]




2nd day...beach time !!! weee~


s'sape minat aktiviti pantai...ley r g pangkor oke
[4 sure...not 4 me r !!!]




weee~ time 2 go bak


welkam bak lumut *wink*


time 2 chleep...zZzZz <(-L-)>


-end of holiday-

6 Criticism:

Big Chocosis said...

huu~
akk penah tdo kat suria beach tuh..
yup..xbest..ingat yien pegi pangkor laut..pergh...terbaek tuh kalo g sana..hoho~

aM said...

sonok tol npknye..huhu..

M!sS y!eN said...

kak emil ->
lol ye ke ??? haha
tau xpew...mang x best...ssape minat aktiviti pantai ley r, huhu
kaki owg da luke kene pasir pantai...alergic :(

M!sS y!eN said...

am ->
x sonok la, huhu~

Fauzi said...

orang lumut dah cam tradisi lak gi pangkor yearly ek?

CHeEsE LoV3R said...

haha~ tataw laks sal statement ni :P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy