July 18, 2016

Searching Tadika For #NazeefMuslim

Assalamualaikum readers

Harini pepagi lagi kitorg laki bini dah pergi survey tadika utk Nazeef . Ye..! Dah besar dah anak aku sorang tu . 4 tahun dah dia next year *sobs*


Zaman aku dulu org masuk tadika 6 tahun je weyyy , zaman sekarang kemain tau , 4 tahun dah kene masuk tadika . Ehh , optional sebenarnya :P

Pilihan kitorg setakat ni either nak hantar :

Tadika Pasti


Or


Taski Abim

Sebabnya ? 1st sebab memang dekat dgn office aku , selang 2 blok gitu je . 2nd sebab dorang ade sediakan transit sampai petang siap dgn makan minum , so should be ok lah kan . Yuran pon ok , consider mampu lah lagi berbanding brainy bunch , hikhik..!

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

norhidana miswan said...

mmg dr awal2 kene usha dh psl tadika or taska nih...
dulu2 akak masa 5thn baru pi tadika... itu pun main2 j...
bdk2 skrg nih kecik2 lg dh kene belajar... tadika pun dh ajar mcm sekolah rendah

Nadia Farhana said...

Handsomenya nazeef. Masuk tadika nti mesti ramai terpikat :D

Nurul Aini said...

nazeef handsome dan comel.semoga menjadi anak yg soleh kebanggan ibu ayah <3

Puan Kutu said...

Nazef sebaya anak sy Afia.Tahun depan dah 4tahun juga..tp tak nak school.pegi school nak soh ibu teman camna.huhu..nmpknya 5tahun nti la br antar tadika

Nurul Saberilla said...

semoga dipermudahkan urusan ye sis. :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy