December 25, 2009

NeW xPeR!eNCe

waaa~ i'm very tired 2day *sigh*


but still...


i've gain new xperience, y!pP!e~


.................................................................................................................


arini, pagi2 ag bos aku da wat surprise kat aku, huhu~


" jap g kamu g attend site visit kat boustead TLDM erk ??? sy ad hal cket nak urus kat cni "
[mang TER surprise gaq r aku dengar statement ni kan, huhu~]


waaa~ nervous gile oke !!!
[da rase cam bela rama2 laks lam pewot, haha~]


mane x nervous nyer...aku ni da r tataw 1 pe pon sal procedure nak g site visit ni...nak jumpe sape pon tataw...nak tengok pe pon tataw, huhu~


soOo...nak xnak...aku pon wat2 berani gaq r n just follow wit the flow, ngeEe~


sampai je sane...alhamdulillah sumenye oke jew...everyone there was soOo helpful *wink*


n tis is hasil site visit 2...

[aku xtau pape sal benda alah ni...soOo utk elakkan silap information laks aku bagi kat bos aku t...aku snap pic je r, sonang koje, haha~]


.................................................................................................................


pas setel bab 2...petang tadi bos aku suh aku g parit laks, nak kene g amik cek
[p/s : bukan parit y longkang 2 oke]


waaa~ aku mane penah g parit, tataw pon tmpt nak kene amik cek 2, huhu~


tapi aku g gaq r coz order is an order kan ??? haha~


waaa~ mang jauh ke pendalaman kowt tmpt 2...da r aku g sowng2, huhu~




n finally aku sampai gaq...fuhHh~ sib baik jalan nak sampai sane straight jew
[aku ni mang FAILED lau bab nak ingat jalan, ngeEe~]


after setel jew keje aku kat sane...jam pon da on d way nak kui 5...soOo aku pon terus r lik umah


.................................................................................................................


moral of the story -> when we face our challenges wit faith...prepared 2 learn n willing 2 make changes *wink*


p/s : weee~ aku da berjaya wat blog ke-30 !!!
[aku nak kecoh gaq walaupon aku taw owg len da wat beribu2 lemon blog x kecoh pon kan, ahaks~]

3 Criticism:

mamu said...

aduhh!!keje,keje,keje...bila nak gi becuti ni?dah habis tahun daa..:-(

mamu said...

waaa bestnye!!aku gak la yg kempunan..mesti meleleh air liur aku nanti bace criter ko pegi becuti..jgn lupe masuk pic byk2 tau!happy holiday!!!

mamu said...

ahh perli aku nampak!!ok la tu,drpd kosong jer....

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy