December 30, 2009

CuTe PeNGu!Ns eVeR









" penguins of madagascar "

weee~ korunk layan x katon ni ???
[lau x layan mang rugi r korunk =P]

aku suke gile katon ni xpecially y malay version, ngeEe~

dulu time movie katon ni kua, aku x layan ag...tapi pas katon ni d buat series kat astro, peRGhQ~ mmg best !!!

n y wat kan aku suke...suke...n suke katon ni sal penguins 2 cute gile, geram je aku tgk, rase nak huggy² jew, ahaks~

tapi y lawaknyer part king julion 2 jew [mang x hengat dunia da aku gelak =P]

since astro mang selalu dok tayang series y same jew...aku pon da ley afai ayat king julion ni, haha~

p/s : korunk jgn nak memandai ckp aku bebudak erk ??? aku layan 2 katon jew...spongebob n y ni *wink*

4 Criticism:

mamu said...

ko layan criter nii....hehehe..patut la pon...

M!sS y!eN said...

cisSs~ ptot r pe ??? huhu

mamu said...

hehe jgn arr marah..mcm x sesuai jer criter ni ngan ko..tp klau ko rasa ok,layan jer laa...jgn ko tebwk2 wtak katoon dlm tu dah le...hehehe

M!sS y!eN said...

erm~ stakat tenangkan fikiran jew...xkan r nak ikot watak dye kot...ko ley r, hehe *wink*

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy