December 6, 2009

KeNanGan F!NaL eXaM










'FINAL EXAM'


tis week aku sik dengar tis word je from my bf, bff n bro [uiks...wats a gud combinations laks kan ??? '3B']...2morrow downg sume ni da start final exam...wish u gudluck guys !!!

tibe2 aku teringat lik zaman aku study dulu n camne saat2 nak exam tuh [cett~ cam da lame sgt laks aku tgl dunia studies ni]

[...back to 6 months b4...]


teringat laks aku time study week dulu...waa~ gile stress time ni xpecially aku ni mang jenis y suke study last minute [bajet terror sgt kot aku ni]...time ni mule r aku semakkan pale pikir 'waa~ byk ag chapter y nak kene study ni, sempat ke erk ???' [mane x tnsion kan ??? ahaks~]


tapi my bff, 'cik diana'...dye ni r y selalu dok bg semangat kat aku pluz dye ni gaq r y dok ajar aku cara mudah nak afal coz bab hafal mnghafal ni mang r bukan feberet aku *sigh*...lau bab kire2 laks, i2 mang feberet aku r, cik diana laks x suke...erm~ sbb tuh r kami ni ley jadi bff, same2 memerlukan...*wink*


since aku ni mang jenis y suke tido awal [nak jage eye bags...ahaks~]...soOo aku tpaksa r dengar mp3 time nak study, i2 pon with max volume, huhu~...mule2 dulu mang payah gaq nak wat 2 in 1 ni but lately in last sem, alhamdulillah r, ni je cara y aku ad, ahaks~...lau aku xdpt nak tahan ngntok sgt, then i will sleep dulu lam kui 11pm, around 2am aku bangun r study till morning...actually cara ni r y plg best bagi aku coz pale kosong je time bangun2 tido ni,soO cepat cket data nak save [lau x caye, ley try erk *wink*]


time ari exam laks...kami besties [aku, diana, fina n ecah], masing2 lain ragamnyer...aku n diana ni jenis bajet terror cket [cettt]...kami ni jenis nak study, study kat umah je, smpai depan dewan exam, kami dok usha owg pluz gossiping je...tapi fina n ecah laks, depan dewan pon still dok mnghafal ag...pastu dah jawab exam laks, aku n diana as usual r 'bajet terror', confirm nak kua awal dari dewan exam, x kire r kteowg ni tau wat ke x, ahaks~...lain laks citenyer ngn fina n ecah, downg ni mang teliti owgnyer, siap nak check jwpn, i2 y downg kua lmbt dari dewan exam, jnuh aku n diana nak tunggu *wink*


waaa~ i miss u guys soOo much *sob sob*

[...from left : ecah, fina, diana n me...]


p/s : xtau r aku ni bpluang ag ke x dah kan nak merasa 'FINAL EXAM' ni ag lam studies...rindu laks rasenyer *sob sob*

2 Criticism:

aM said...

xtau r aku ni bpluang ag ke x dah kan nak merasa 'FINAL EXAM' ni ag lam studies...rindu laks rasenyer *sob sob*

nak rs lg ker??ko g la amik exam bwk bas lak..merasa la ko..haha..

CHeEsE LoV3R said...

cisSs~ i2 nak wat pe ??? haha~
nak smbung degree laks, huhu~ =P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy