August 28, 2017

Selamat Kembali Bergelar "BLOGGER"

Assalamualaikum readers

Haluuuu..! I'm back 

Tiup kiri , tiup kanan , fuhhh fuhhh , hilangkan habuk kat blog ni sikit , hehe..!

Last update masa pregnant 8 bulan haritu . Harini budak seketui tu dah 2 bulan 6 hari dah pon , haha..!

Aku dah start masuk keje balik harini lepas 2 bulan maternity leave

Sebab tu lah bole update blog ni 

Macam biasa , baik anak sulung ke , kedua ke , or yg ketiga ni pon sama je . Pepagi tadi lagi dah ade drama air mata tau sebab kene tinggal baby kat nursery

Cepatlah pukul 5 *sobs sobs*

Ok lah , jumpa kat next post nanti pulak ye . Nak lepas rindu blogwalking jap 

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

Zie Azi said...

selamat kembali bekerja.. first day keje mesti teringat2 je anak kat opis.. tak sabar nak balik jumpa anak kan

I am LZ said...

Welcome back yien..
Lepas ni teruskan blogging okay..
Keep it up! 👏👏👏

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy