August 30, 2017

Kempunan :'(

Assalamualaikum readers

Sehari sebelum aku beranak Izz Iman Kaisa a.k.a 3 hari lagi sebelum raya haritu kemain semangat aku plan dengan husband nak masak sendiri ketupat and rendang tau

Siap dah bukak daun palas weyyy


Yg jadi semangat lebih tu sebab tahun ni macam molek sikit dah aku mengayakan ketupat daun palas ni setelah 2 3 tahun berguru dengan MIL , hikhik ~

Siap plan esoknya nak pegi beli daging and pulut sesiap tau

Tup² nahhh , esoknya tu jugaq seketui budak dah tak nyabo nak sambut and kutip duit raya tu keluar , haha..!

Makanya kempunan je lah mama nak makan ketupat palas . Dah la kene pantang dalam setahun gitu kot pulut . Raya haji ni pon mampu tengok je lah jawabnya 

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

affriena zubil said...

wah !! congrats akak dpt newborn :D

takpe..nanti ade peluang and settle brpntang akak boleh makan ^^

Ada Abdullah said...

wahh..mesti akak pandai bungkus ketupat palas kan..hee..:)

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy