March 17, 2017

Stress Dengan Apps Facebook

Assalamualaikum readers

Lately ni aku macam stress dengan apps facebook aku tau

Kalau tak update , disuruhnya update sebab nanti langsung tak bole guna . News feed semua hilang ntah kemane


Tapi malangnya lepas update jadi macam ni pulak ...


Hoiii , stress betui ahkak tau ! Banyak kali jugaq jadi camni . Nak kene tunggu next update pulak gamaknya

Sementara tu terpaksalah guna apps facebook lite dulu

Masalah Facebook Lite ni pulak dah macam guna facebook zaman batu , punyalah old school , haha..!

Ade sesape pernah jadi macam ni jugaq tak ? Or sesape tau solutionnya mohon share ye , TIA Emoticon Blowing A Kiss

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Shikin Razali said...

Sebenarnya apps facebook tue kejap aje newsfeed hilang lepas tue okey balik.. =) try install semula..

Seorang Syed said...

Uninstall lepastu install balik hehe.
Pernah juga jadi pastu tak ingat dah buat macam mana boleh elok balik.

mister zarif said...

Kadang2 lepas update, mmg ok. tapi 2 kali update lepas tu, sakit ati pakcik. haha terpaksa la pakai browser dlm fon.

Nabila Syifa said...

Hmm facebook aps xpnh try

Intan Saffyna said...

saya pun penah jadi masalah macam ni, terus saya buang app fb tu.. dua tiga hari lepas tu install balik.. hehe

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy